TRIPLE Chocolate Cookies

Tip: The FRINGE bag…

Blog

Hej alle

Jeg har længe gået og ønsket mig en takse med frynser, men har aldrig rigtig kunne finde en jeg VIRKELIG godt kunne lide. Men nu er jagten på den perfekte frynsetaske ovre! Jeg er  blevet rigtig glad for min nye frynsetaske fra ALDO. Jeg har altid været den store “taskepige”, og jeg har måske en taske eller to for meget. Så denne her er den sidste (bilder jeg mig selv ind) haha!  Denne taske kan blive rigtig fin med bare ben, denimshorts og en simpel hvid tanktop til sommer !

SÅ er tippet givet videre!

God søndag til jer!

Knus A


Hey everybody

I have been wishing for a bag with fringes for a long time now. With that said, I have never really been able to find one I REALLY liked. But the hunt for the perfect fringe bag is finally over! I’m in love with my new fringe bag from ALDO!

I have always been a “bag girl” and I might have a bag or two, too much. So this one is the last (or so I tell myself) haha! This bag can be really pretty with bare legs, denim shorts and a simple white tank top for summer!

Have a lovely Sunday!

Love A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TRIPLE Chocolate Cookies