Tip: The FESTIVAL bag...

Its all in the details #2: The CLASSIC…

DSC_0014 sko kopi

DSC_0039

DSC_0028

DSC_0026

Skærmbillede 2015-06-18 kl. 20.10.10

Ikke-angivet-1

 

Daniel Wellington uret er mit nyeste ur! Jeg har længe gået og manglet et simpelt sølvur, som jeg kunne gå med til hverdag. Daniel Wellington uret er pænt og elegant med de rene linjer og den fine læderrem. Farven på uret er klassisk, hvilket gør det til et af mit yndlings ur!
Striber, boyfriendjeans, store striktrøjer og basic er mit go-to tøj til dette ur.

Ovenover er jeg hoppet i mine hvide dungarees, en klassisk stribet t-shirt, de fineste gladiator ballerinaer, og min nye taske som jeg bloggede om her.

Knus A


 

My Daniel Wellington watch is my newest watch!
I have long been missing a simple silver watch that I could wear on an everyday basis.
The Daniel Wellington watch is classic and elegant with minimal lines and beautiful leather strap to match the classic feel. The simplicity of the watch has won me over, as it is now one of my favourite!

Stripes, boyfriend jeans, big sweaters and basic clothes are my go-to items for this watch.
Above, I am wearing my white dungarees, a classic striped t -shirt, tie-up flats, and my new bag that I blogged about here.

Love A

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tip: The FESTIVAL bag...