In the spotlight - The CLASSIC...

Sky HIGH…

DSC_0713

DSC_0644

DSC_0700

DSC_0732

DSC_0761

DSC_0758

DSC_0756

DSC_0989

DSC_0657

DSC_0707

Jeg har på nuværende tidspunkt noget familie på besøg. Så som alle andre familier gør, når de får familie på besøg, valgte vi selvfølgelig også at tage en tur i Tivoli. Hvis man er ligesom mig, og får kvalme bare af at se på karruseller, så er tivoli et perfekt sted, idet det er så smukt og hyggeligt at gå rundt i.

I denne anledning valgte jeg at hoppe i mit sorte outfit, som jeg bloggede om her. Jeg må indrømme, at jeg måske var iklædt lidt for meget tøj end hvad vejret tillod… Typisk mig! haha

Håber I nyder sommeren!

Knus A


I currently have family visiting. So as a true Dane would do when they have family visiting, we chose to make a trip to Tivoli. If you are like me and get nauseous just by looking at the rides, then Tivoli is the perfect place for you, as it is very beautiful!

So on this very special occasion, I decided to jump in my black outfit which I blogged about here. I must admit that I may have dressed too warm… ups…haha!

Hope you are enjoying the summer!

Love A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

In the spotlight - The CLASSIC...