up up and AWAY...

like a LADY…

DSC_0209 DSC_0215 DSC_0217 DSC_0221 DSC_0227 DSC_0248 DSC_0251

 

SÅ kom jeg endelig hjem! Ude godt, men hjemme bedst!
I må undskylde, at bloggen har stået stille, men internettet var simpelthen så dårligt, at det var umuligt for mig at uploade!

#trækvejretAtreækvejret, haha!
Jeg er virkelig en ‘sucker’ for kjoler man kan have på ligemeget hvad modebladene siger, og skjortekjolen er en kjole, der aldrig går af mode. Skjortekjolen ovenover var perfekt at have med på min lille ferie, idet den var let og luftig, men også fordi man kunne style den på flere forskellige måder. Jeg parrede kjolen med mine sandaler fra B&CO og nogle fede runde retro solbriller. Den passer virkelig til alle stile, hvilket gør den til et ‘must have’! Asos har mange fede skjortekjoler mine favoritter er her, her og her.

Jeg håber I nyder de sidste sommerdage!

Knus A


I am finally home from my vacation! And you sure believe i missed home!
I am very sorry that the blog has been standing still the passed couple of days (I blame it on the bad internet service!)

#BreatheABreathe, haha!

I am a sucker for timeless dresses, and the shirtdress is one of my absolute favorites! The shirt dress above  was perfect for me, as it is hot-weather-friendly and because it works with every styletype there is! Its a closet must-have, ladies! I am wearing my dress with sandals from B&CO and cool retro sunglasses.
Asos has many cool options when it comes to shirt dresses. My favorites are here, here and here.

I hope that you are enjoying your summer!

Love A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

up up and AWAY...