TIP: Little black BOOTS...

DAY to NIGHT…

Ikke-angiv-1

Det er ikke altid muligt, at tage hjem og skifte tøj efter skole, når man skal videre i byen. I sådanne situationer er boyfriend jeans virkelig en LIFESAVIOUR! Boyfriend jeansene er meget alsidige og er hermed lette at style, da de nemt kan dresses op og ned afhængigt af valg af tilbehør.

Ovenover ser I et outfit, som jeg typisk vil have på i skole. For at spice det op til en nat i byen, kastede jeg nogle stiletter på, en læderjakke, og en rød læbestift. BAM! Du er klar til byen! haha.

Fortsat god dag til jer <3

Knus A


It is not always possible for one to go home and change clothes and quickly change for a night out. In such situations, boyfriend jeans are your LIFESAVIOUR! Boyfriend jeans are very versatile and are therefore also easy to style as they can be dressed up or down depending on the choice of one’s accessories.

The first picture above is an outfit I would typically wear to school. To spice the outfit up for a night out I threw on some stilettos, a leather jacket and a red lipstick. BAM! You are ready to go to town! haha.

Have a lovely day <3

Love A

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TIP: Little black BOOTS...