INSPO: ASOS saves...

Nailed it: Christmas RED…

Ikke-angivet-2
DSC_0361Kender man mig godt, ved man også at jeg er besat af neglelak! Jeg sidder hver søndag og giver mig selv en lille manicure! haha
Så jeg tænkte at dele en af mine favorit farver med jer:”Shearling Darling” af Essie! Det er en lækker dyb rød som kan bruges hele året rundt (og så er den heller ikke dum i julesæsonen som jo er lige rundt om hjørnet!)

Bare et lille søndags tip fra mig til jer !

Knus A


I am absolutely obsessed by nail polish. I have a little Sunday ritual where I sit down and give myself a little manicure haha! So I thought I would share one of my all time favourites with your: “Shearling Darling” by Essie! It is a lovely deep red, that you can use all year (and its perfect for Christmas which is just around the corner!)

Jus a little Sunday tip from me to you!

Love A

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

INSPO: ASOS saves...