Winter white...

The perfect BOOTS…

DSC_0628

DSC_0629

Så fik jeg mine støvler hjem fra ASOS som jeg viste jer her. Jeg må indrømme at jeg var lidt nervøs da det var første gang jeg bestilte sko hjem fra nettet. Men det var der ingen grund til! Skoene er SÅ fine og af god kvalitet, taget prisen i betragtning. Jeg er glad!

Så kan man argumentere om det i virkeligheden er en god ting at jeg har fået øjnene op får online shopping af sko…? Hahahha

Håber i har fået en god start på ugen!

Knus A


I finally got my shoes home from ASOS, which i showed you here.

I must admit that I was a bit nervous, as this was my first time ordering shoes online. That being said, there was no need for being nervous! The shoes are absolutely gorgeous and of good quality (keeping the price in mind). I am very happy!

Now, you can argue whether or not it is a good thing that a whole new world of online shoes have opened up to me.. Hahaha!

Hope you had a lovely start to your week!

Love A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Winter white...