DAILY BITS: the best YOU...

Perfect TRAINERS…

favorite store


Jeg har længe ledt og ledt efter de perfekte hvide trainers, og som i alle ved er der jo lige for tiden en ‘Addidas dille’ som jeg egentlig er meget glad for. Jeg har nu snævret mit valg ned til at jeg gerne ville have et par med velcro.
Mange synes det ligner hospitalssko men altså, med en kjole til sommer, eller et par boyfriendsjeans kan vi godt vinke farvel til hospitalet og hej til trendy Freddy haha!

Jeg står pt. mellem to par som i kan se ovenover…Men jeg kan ikke beslutte mig!

Hvad synes i? Print eller ikke print?

Knus A


I have for a long time been looking for the perfect white trainers, and as you know there is a huge trend consisting of white adidas which i have grown to like. I have now narrowed down my search to me wanting a pair of adidas with velcro.
Some might think that velcro belongs to the nurses in the hospital but with a flowy dress in the summer or a pair of boyfriend jeans the shoes are instantly transforms from nay to yay! haha

I am in between two pairs, as you can see above.. But i cant decide!

What do you think? Print or no print?

Love A

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DAILY BITS: the best YOU...