the perfect SNACK...

Why blogging…

Skærmbillede 2015-04-16 kl. 16.27.32
Jeg blev for noget tid siden nomineret til Liebster Award af søde Mille. Og så glemmer jeg det… Undskyld! Så nu tænkte jeg at jeg ville svare på nogle af Milles gode spørgsmål.
God læsning ♡


The sweet Mille nominated me for Liebster Award. And i totally forgot! Sorry! So i thought i would answer some of the questions.
Happy reading ♡


Hvis du kunne vælge et sted i verden som du helst ville være lige nu, hvor ville det så være?
Lige pt. lyder alt andet end København godt i mine øre. Var der nogen der sagde Jylland? Haha. Mit drømme sted at komme sted er dog Afrika. drømmer om at komme til Afrika og opleve dyrelivet og ikke mindst den smukke kultur.

If you could choose to be anywhere in the world where would it be?
Enywhere else than Copenhagen sounds good to me right now. That being said, I do dream of seeing Afrika. Experiencing the wild Animal life and not to forget the beautiful culture sounds lovely to me.


Hvad fik dig til at starte med at blogge?
Jeg har egentlig aldrig været ‘den kønne pige’ i klassen. Jeg har altid gået i whatever jeg kunne lide, og det behøvede nødvendigvis ikke at være smukt.
Efter at være usikker på mig selv i lang tid, begyndte jeg langsomt at gå mere og mere op i tøj. Lang historie kort: efter et par års transformering og  overtagelser fra venner og familie sidder jeg nu her og har haft en blog i ét år. Og jeg kunne ikke være gladere.

What got you into blogging?
I was not always the pretty girl in the class. I have always worn whatever i liked, and it did not necessarily have to look good. After being super insecure about my looks, i slowly started to be more and more interested in clothing and appearance. Long story short: after a couple of years of ‘transformation’, and a lot of convincing from friends and family i started a blog. Here i am one year later and i couldnt be happier.


Hvad er din største drøm lige nu?
Uhh den er svær. Jeg drømmer jo om så meget: at jeg kommer i form #jegkandårligtløbe500m, at færdiggøre min uddannelse (hurtigt please) , at lave godt indhold på bloggen og jeg kunne blive ved! Haha

What is you biggest dream right now?
This one is hard. I dream to do so much: get in better shape #icanbearlyrun500m, to finish my education (cant do that fast enough), to make good content on the blog etc. etc. etc. I could go on! Haha.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

the perfect SNACK...