ARCHIVE...

FLORALS…

hogm

1.HERE   2.HERE  3.HERE  4.HERE

Varmen har for alvor ramt Danmark og det er så SKØNT! En af forårets store trends, er blomster print. Det er egentlig en trend der er oppe at vende hvert år, men lækker er den så det gør ikke noget ar den er tilbage.
Ovenover er et outfit som skriger forår. Det er super sjovt med mange farver, dog uden at farverne bliver for meget (vi skal helst undgå at ligne et omvanderende maleri malet af en fem-årig) haha! Et tip er at blande print med blokke af farve.

Hvad synes i om trenden? Yay or nay?

Knus A


The heat of spring has seariously hit Denmark, and i couldnt be happier. One of the big trends this year is florals. Looking in retrospect it is a trend that keeps coming back every year, which i really dont mind because i am in love with it!
Above is an outfit that screams spring. It is super playfull with colors and prints, though withput it being too much (we want to avoid looking like a painting painted by a five year old)  haha! A tip is to pair your print with blocks of solid colour.

What do you think about the trend? Yay or nay?

Love A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ARCHIVE...