FLORALS...

PATCHES yes yes yes…

outfit chart 2

Blouse HERE  Jeans HERE  Sandals HERE

Trends trends trends. Jeg snakker jo ikke om andet, men hey! Jeg synes det er sjovt, synes ikke også?
En anden af de helt store tendenser dette forår og sommer er ‘patches/lapper’ på tøjet. De må, efter min mening, gerne være lidt vilde og sjove og se på. Fordelen er også at man kan sætte dem på ALT hvad hjertet begærer! virkelig ALT!
Jeg har selv rodet mig ud i et DIY projekt og venter ny på nogle lapper som jeg selv kan sy på mit tøj. Jeg laver jo nok et post om det når de kommer 😉 haha!

God Tirsdag til jer!

Knus A


Trends, trends trends. Do i ever talk about anything else? Haha but it is so fun to look at what creazy things are out there dont you think?
Another one of the big trends this Spring and Summer is patches/iron-ons. They can, in my opinion be, crazy wild and not to forget humorous to look at. Another great thing about the trend is that you can stick them suckers on EVERYTHING.
In fact, i have just ordered some patches to make a little DIY project (which i offcourse will be blogging about 😉 Haha!

Have a lovely Tuesday!

Love A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FLORALS...