PATCHES yes yes yes...

Something HOMEMADE…

DSC_0965

 

DSC_0978

 

DSC_0962

 

DSC_0973

 

DSC_0996

 

DSC_0968

 

DSC_0976

 

DSC_0998

Jeg har siden jeg var en lille pige altid siddet ved siden af mine mor som er gammel syerske. Jeg kan huske at vi brugte timer på gulvet i stuen,  hvor vi var kreative med forskelligt stof. Ovenover er jeg iført en kjole som vi har kreeret her for nyligt. Jeg elsker det farverige, måske lidt 70’er print, til varme dage som disse.

Jeg ved Zara er kommet ud med deres ‘Spring bloom‘ kollektion som indeholder fine kjoler som den jeg har på ovenover.

Håber i hygger i varmen.

Knus A


I have since i was a very little girl always sat beside my mum while she was sowing clothes. My mom is used to be a seamstress which means that i have spent hours on the livingroom floor helping her create beautiful dresses.
Above is a dress which we recently made. I love the colourfull, and maybe also 70’s inspired print for hot summer days like these.

I know that Zara has launched a ‘Spring bloom‘ collection which has many cute dresses just like the one i am vearing above.

I hope you are having a lovely Thursday.

Love A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PATCHES yes yes yes...