ARCHIVE

ARCHIVE

Denne måned har virkelig stået på nogle lidt sjove og måske også anderledes outfits fra min side af. Som i nok kan se hvis i kigger bloggen igennem, er min stil meget all ‘over the place’.  Ikke at jeg er i tvivl om hvad jeg kan lide rent stil messigt, men fordi jeg har en tendens til at tage tøj på alt efter hvilket humør jeg er i – nogen gange skal jeg være fin og ‘girly’ som på billede et og tre, og andre gange er jeg lidt edgy som på billede to, fire og fem.

Denne måned har jeg to favoritter – nummer et og fire!
Har i en favorit?

Knus A


This month consisted of some fun and maybe also a bit different outfits. If you look through the blog you will realize that my style is a bit all over the place. Not that I am confused about what I like, but because I tend to dress myself according to what mood I am in – sometimes I want to be cute and girly like in picture two and three, and at other times I am trying out something edgy like in picture tw0 four and five. 

This month i have two favorits – number one and four! 
Do you have a favourite? 

Love A 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

blush pink and white...