Much needed break…

DSC_0968

 

 

DSC_0963

 

 

DSC_0891

 

 

DSC_0922

 

 

DSC_0917

 

 

DSC_0940

 

 

DSC_0907

 

DSC_0964

Jeg har haft travlt det seneste halve år. Mellem Universitetet, bloggen og nogle personlige bump på vejen, har jeg haft så travlt at jeg næsten ikke har kunne følge med.
I sådanne situationer er det meget rart at tage væk, og lave noget der er anderledes fra hverdagen – om det er en tur til Jylland eller eller en rejse til et helt andet land er sådan set ligemeget. Bare man kommer væk.
Jeg er så heldig at jeg kommer en tur til England. Yay! Jeg flyver i morgen, og glæder mig virkelig som et lille barn. Jeg vil prøve så godt som jeg nu kan at poste nogle billeder på min Instagram så der kan i følge med! Ellers skal der jo nok komme nogle blog opslag om turen 😉
Ovenover har jeg min nye blazer på fra Zara som jeg nok pakker med ned i kufferten. Haha!

Kan i have en skøn dag ♡

Knus A


 

I have been very busy the last six months. Between University, the blog and some personal bumps along the road, i have been so busy that i have had a hard time keeping up with everything. In situations like these, it is nice to take a break from everything and go do something that is different from the daily routine – whether it is a trip to the neighbour city or a trip across oceans doesn’t really matter. You just need to get away.

I am very lucky to be taking a break and going to England. Yay! I am flying tomorrow and can’t wait to experience the city life there. I will try my hardest to post some pictures on my Instagram for you to follow. Otherwise I will be posting some blog posts about the trip too 😉
Above i am wearing my new blazer from Zara, which I most likely will sneak into my suitcase. Haha!

Have a lovely day ♡

Love A 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cozy summer days...