Embracing the BLOCK…

DSC_0106

 

 

DSC_0142

 

 

DSC_0111

 

 

DSC_0159

 

 

DSC_0132

 

 

DSC_0149

Jeg fablede for to post siden om farver og hvordan vi burde gå mere i dem, hvorefter jeg de næste to indlæg har hvidt på… Flot!
Haha så jeg tænkte at det var på tide at vise et eksempel på colour blocking. Colour blocking er normalt når man har tre mættede farver på som man combinere i et outfit. Ovenover valgte jeg dog at starte ‘let’ ud så jeg valgte at hoppe i knald røde bukser med matchende rød blazer self. og en pink polo. ‘Let’ haha 😉

Udover de meget farverige outfits, er der en ny trend til dem der ikke er helt klar til at hoppe ned i en regnbue. Denne trend fortæller os at man sagtens kan  colour blocke i form af accessories, sko eller makeup. Et godt alternativ til de pragende outfits.

Jeg er fan! Hvad siger i?

Knus A


Two posts ago I was going on and on about colour and how we should wear it more often, where after I post two posts where I am wearing white… Good one!

Haha so I thought it was about time I shared an example of colour blocking.
Normally you would pair three saturated colours in one outfit, but I decided to go the ‘easy way’ so I jumped in a pair of bright red pants with matching blazer of course, and a pink polo. ‘Easy’ haha 😉

Beside the colorful outfits, there is a new trend perfect for those of you who are a bit afraid of diving into a giant rainbow. This trend tells us that we you can do colour blocking in our accessories, shoes or even makeup! A good alternative if you ask me.

I am a fan! What do you think?

Love A

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The LACE cardigan...