Triple layer chocolate mousse cake…

DSC_0287

Udover tøj og sko har jeg en anden stor passion for at lave små film. Jeg elsker den kreative process der ligger i, ikke mindst klipningen og redigeringen af videoer, men også den måde man kan skabe forskellige stemninger på ved hjælp af vinkler.

Jeg har længe tænkt over hvordan jeg kunne inkorporere film og har overvejet at lave nogle lookbooks. Men jeg er simpelthen en kæmpe kylling, og skal lige arbejde på at bryde en personlig grænse før jeg kan filme mig selv på den måde haha!  

Så jeg tænkte at jeg ville starte med at filme mine opskrifter. Opslagene bliver altid så lange når man skal skrive en opskrift og så er det også bare lidt sjovere at se en film.
O
venover er opskriften på en lille chokoladekage med chokolade mousse overtrukket med chokolade ganache.

Hvad synes i om det?

Knus A


Besides clothing I have another big passion for movie making. I love the creative process that comes with not only the editing but also the way that you can portray certain moods though camera angles.

I have been thinking of how to do incorporate film clips into the blog, for a long time and came up with the idea of me creating small lookbooks. That being said, I am a big chicken and have to work on a personal boundary before I can start filming myself in that way haha.  
So I thought I would film my recipes since they can be a bit long and tedious to write and I mean.. It’s just more fun to watch a film clip.
Above is a recipe of a small chocolate cake with chocolate mousse coated with a chocolate ganache.

What do you think about it?

Love A

2 kommentarer

COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The SMOCK dress...