Halloween Baking…

dsc_1089

 

 

dsc_1093

 

Halloween er ikke en stor ting her i Danmark. Nogen vælger at gøre meget ud af det, men andre lader helt være.  Personligt elsker jeg jo alt hvad der har med påklædning at gøre så hvis der er mulighed for at jeg kan klæde mig ud tager jeg den altså!
Min storesøster har altid elsket gyserfilm og da mine andre søstre var skræmt fra vid og sans blev det mig der blev sat til at se dem med hende. Ikke at gysere er min yndlings genre men nogen gange er der altså noget hyggeligt over det uhyggelige.
Ovenover er endnu en af mine bage videoer hvor jeg laver nogle halloween cupcakes og cookies.
(Pssst…. I kan måske se min udklædning til sidst i videoen 😉 )

Kan I have en (u)hyggelig halloween!

Knus A


Halloween is not a big thing here in Denmark. Some chose to go all in, while others completely ignore the holiday. I personally love everything that has to do with dressing up, so if there is an occasion you can count on me!
My older sister has always loved horror movies, and since my other sisters were too scared to watch them I was convinced to watch them with her. Not that horror movies are my favourite genre of movies but there is something thrilling about the spooky that I love.  
Above is yet another one of my baking videoes, where I am cooking up some halloween cupcakes and cookies.

(pssst, you might see my costume at the end of the video 😉 )

Have a good one!

Love A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The modern bowtie...