A subtle christmas jumper…

dsc_0088

 

 

dsc_0046

 

 

dsc_0076

 

 

dsc_0057

 

 

dsc_0063Jeg ved godt at det stadig er November og så videre og så videre. Men altså hvis man gerne vil have en flot jule-trøje så skal man ud hurtigt før alle andre når at nappe dem lige for næsen af én.
Så jeg skyndte mig at finde computeren frem, så jeg kunne finde en lækker én.

Ovenover er en sweat shirt some ikke ligefrem er ‘the-ugly-christmas-sweater’. Men mere et sødt hverdags alternativ. Ikke at jeg ikke skal have mig en ugly-christmas-sweater, for det skal jeg, men denne her er helt fin for nu. Det er trods alt ‘kun’ November 😉

Kan i have en skøn Tirsdag!

Knus A


Now I know that it is still November blah blah blah. The fact is, that if you want a good christmas jumper now is the time to look for one, before everybody else buys them.

So i rushed online to find a good one,

Above is a sweatshirt that doesn’t necessarily scream ‘ugly-christmas-sweater’, but… It is is more of a cute everyday option. Not that i don’t want a ugly christmas sweater, that i do, but this one is just fine for now. It is afterall ‘just’ November 😉

Have a lovely Tuesday!

Love A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

yellow velvet...