The perfect black blouse….

dsc_0241

 

 

dsc_0276

 

 

dsc_0249

 

 

dsc_0272

 

 

dsc_0255

 

dsc_0284Puha for en weekend jeg har haft.. De af jer der følger mig regelmæssigt ved også godt, at jeg lægger opslag op præcist kl 17… Det var dog ikke tilfældet i dag. Jeg har formået at spilde te ned i min computer, så jeg er lige pt. computer-løs. Så hvis opslagene ikke kommer op præcist 17, så er det altså derfor 🙁
Nå, tilbage til opslaget. Dette opslag handler om den skønne bluse jeg har på, på billederne ovenfor. Blusen er fra ZARA, og koster ikke mange klejner. Det er en bluse der virkelig kan redde de dårlige tøj-dage.

Jeg krydser fingre for, at jeg snart får min computer tilbage, og ønsker jer en rigtig god start på ugen.
Knus A


Phew! What a weekend I just had! Those of you who follow me regularly know that I post exactly at 5 pm. However, this was not the case today. I spilled tea on my laptop, which is why I am without a laptop for a while. So, if my posts aren’t up exactly at 5 pm, you know why 🙁

Anyway, lets get back to the post! This post is about the beautiful blouse that I am wearing on the pictures above. The blouse is from ZARA and doesn’t cost much money. It is a blouse that can really save you from a bad day.

I will keep my fingers crossed and hope that my laptop is back soon. I wish you a happy start of the week! 

Love A 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A winter skirt...