Put a scarf on it...

ARCHIVE…

archive

Jeg håber i alle er kommet godt og sikkert ind i det nye år. Selv tilbragte jeg nytår med en god veninde. Vi valgte at holde en filmaften hjemme hos hende og fik skam også set hele 3 film som hver var næsten 2 timer lange haha. Det var en skønt!

Ovenover er mine outfits fra december måned. Har i en favorit?

Knus A


I hope that you all have had a lovely and safe new years eve. I personally spent mine with one of my good friends. We decided to have a movie night this year, and managed to watch three movies that were about 2 hours long each haha! I loved it!

Above are my outfits from December. Do you have a favourite?
Love A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Put a scarf on it...