A Brown one…

outfits-inspo

Sweather HERE Shirt HERE Skirt HERE Boots HERE Bag HERE

Nu da det er blevet minus grader her i Danmark er det på tide vi finder det helt varme tøj frem. Selvom de varme outfits tit består at et par tykke jeans og en tyk strik skal man ikke være bange for at skifte dem ud med et outfit som det ovenover.
Personligt ville jeg droppe de normale strømpebukser og i stedet tage et par tykke strik strømpebukser på med de lange støvler udover. Jeg er sikker på det varmer ligeså meget som et par jeans ville gøre.

Varme kram til jer fra A


It is starting to become very cold here in denmark as the degrees have slowly become negative. Out warm outfits usually consist of a pair of jeans and knitted jumper. That being said, you should not be afraid to switch them out with an outfit like the one above.

I would personally switch my normal leggings out with a pair of knitted ones and then top it with the boots. I am sure it would be just as warm as a pair of jeans would.

Have a lovely Thursday!

Love A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ruffles...