ARCHIVE…

archive

Slut december til slut januar har været meget lang for mig. Jeg har været lidt halvt stresset over eksaminer i nogle hårde fag, hvilket resulterede i meget lange dage på campus. Det reflektere sig også i denne måneds ARCHIVE da der ‘kun’ er fem outfits. Jeg er meget stolt af mig selv over at kunne producere dem sammen med en masse inspo posts!

Min favorit denne måned er nok nummer to . Jeg er SÅ forelsket i den nederdel!
Har i en favorit?

knus A


The end of December up until now has been very long for me. I have been a bit stressed about some tough exams which resulted in me spending some long hours on campus. This also reflects in this month’s ARCHIVe which ‘only’ has five outfits.  I am very proud of myself to have produced those along with many inspo posts!

My favourite this month has to be number two. I am in LOVE with that skirt!
Do you have a favourite?


Love A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

To turban or not...