Skin is ‘in’…

dsc_0186

 

 

dsc_0166

 

 

 

dsc_0175

 

 

dsc_0219

 

 

dsc_0167

 

 

dsc_0197

Lidt hud kan være super sexet uden at det bliver for meget. Personligt elsker jeg små slidser i kjoler, bukser eller nederdele. Men i år er udskæringer som danner forskellige mønstrer, også kendt som cut-outs, der afslører lidt hud ‘in’.
Jeg synes det er en fin trend, der kan tilpasses alle. Hvis man ikke er tilpas i at vise formeget hud, men har forelsket sig i en bluse med cut-outs er en god ide at finde en bluse i en kontrast farve til at have på under. Det giver dybde til outfittet og gør mønstret endnu mere iøjnefaldende.

Ovenover er et hverdags eksempel på trenden. Jeg har kastet en jakke på fra Primark, der var lækker billig og super flot. Andre alternativer kan findes her og  her.

Knus A


A bit of skin, can be super sexy without being ‘too much’. I personally love small slits in dresses, trousers or skirts. This year the trend as evolved from slits to cut-outs, which form patterns that each reveals a bit of skin.
I think it is a lovely trend that can be adjusted to everybody. I you are not fond of showing skin, a good idea is to find s blouse in a contrast color to the cut-outs to wear underneath. This will add depth to the outfit, and make the prety pattern pop even more. 

Above is an example of the trend in a everyday outfit. I threw on a jacket from Primark, which is cheap and stunning. Other alternatives can be found here and here

Love A 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Easy day to night...