Spring vibes...

Black & White…

dsc_0637

 

 

dsc_0619

 

 

dsc_0663

 

 

dsc_0623

 

 

dsc_0676

 

 

dsc_0684

 

 

dsc_0666

DRESS Envii by Pernille Teisbæk

Jeg ved fra min lillesøster at det meget snart er galla-sæson så jeg tænkte at jeg ville dele et lidt fancy outfit med jer. Jeg mener at det var sidste år at alle have bukser på under deres kjoler. Jeg synes selv at det var en fed trend som man kan udnytte til fancy events og til hverdag.

Ovenover er jeg hoppet i et simpelt sort/hvidt outfit, som jeg har dresset op med en masse ringe og armbånd – som er med til at give outfittet lidt kant.

Jeg håber det inspirerer nogle af jer til måske at prøve noget lidt anderledes til jeres galla.
God søndag skønherlinger <3

Knus A


I know from my younger sister that it is almost prom season here in Denmark, so i thought i would share a fancy outfit with you.
I think it was last year where everybody was wearing pants underneath their dresses. I loved the trend then, still do because of its versatility. You can dress any dress up or down with it.

i jumped into a simple black and white outfit, which i chose to dress up with loads of rings and bracelets – just to add some edge to it.

I hope it can inspire some of you to wear something a little different to your prom or even just a party.
Have a lovely Sunday <3


Love A  

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spring vibes...