ARCHIVE…

archive

Glædelig Onsdag allesammen. Det var egentlig ment at det her opslag skulle op i går som normalt, men af en eller anden grund gik der lidt kage i det. Så i får det bare nu <3 Jeg er lige kommet hjem fra skole efter en lang dag. Hverdagene kan virkelig dræne én. Jeg har heldigvis en aftale men nogle af mine veninder tilbage fra gymnasiet så det glæder jeg mig meget til. Ens venner kan virkelig puste noget nyt liv i én efter nogle hårde skole perioder. Jeg glæder mig i hvert fald!
Ovenover er alle mine outfits fra Februar. Denne gang har jeg lidt svært ved at vælge en favorit.. Har i én?  🙂

Knus A


Happy Wednesday to you <3 This post was ment to go up yesterday, but for some reason it did not.. So you will just get it today.
I just came back from school after a long day. One’s everyday life can easily drain all your energy out. I luckily have a date with some of my friends from high school on thursday which i am looking forward to. Friends really know how to burst some new energy into you after some rough  weeks.

Above are all of my outfits from the month of february. I am finding it hard to pick a favourite this time.. Do you have one? 🙂

Love A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Black & White...