the long dress…

ikke-angivet-2

Earrings HERE, Dress HERE Shoes HERE

Jeg er ikke så meget for at vise for meget hud om sommeren, så jeg er altid på jagt efter lange luftige kjoler. Kjoler som dette er bare så nemme at smide på, da der kun er én ting. Man behøver ikke at tænke over om bukserne går med blusen og så videre og så videre.
Jeg har længe været på jagt en kjole med noget stort print, og har endelig fundet kjolen ovenover! Hvor perfekt er den ikke lige! MEGET!
Sammen med kjolen har jeg valgt nogle guld øreringe og nogle magenta sko som er en god komplementærfarve til de grønne blade.

Hvis har nogle gode forslag til midi eller maxi kjoler på i meget gerne smide et link i kommentarfeltet <3


Knus A


I am not one for showing a lot of skin in the summertime, which also means that i am always on the hunt for long airy dresses. 

Dresses like these are just so easy to throw on since you only have one item to think about. You don’t have to think about how the pants don’t go with the shirt.
I have been looking for a dress with some bold print for a long time, and i have finally found the one on the picture above! How perfekt is it?! VERY!

I paired the dress with some gold earrings, and some magenta shoes which is a lovely complementary colour to the green.

If you have any suggestions to midi or maxi dresses, please leave them in the comment section below <3

Love A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Something army green...