the long dress...

Suede slacks…

dsc_0982

 

 

dsc_0949

 

 

dsc_0981

 

 

dsc_0971

 

 

dsc_0979

 

 

dsc_0955

Jeg bliver helt blød i knæene når jeg ser et lækkert matchende sæt. Da jeg så sættet ovenover og så så prisen på det, kunne jeg slet ikke lade være med at købe det med hjem.

Det er lavet af det er lavet af et lækkert, hvad føles som ruskinds materiale, og så er selve silhouetten også virkelig flatterende. Joggingbukser kan tit blive lidt for løse eller lidt for lange, men de her var altså helt perfekte. Jeg købte sættet i en lækker kamel farve, men man kan også få den i en lækker rosa eller en klassisk sort. Det er perfekt til en stille dag i sofaen eller en lang dag i skolen.

Jeg vil nu bruge resten af dagen på at rydde op i lejligheden… Den trænger..! haha!

Kan i have en skøn søndag <3

Knus A


I absolutely love a good matching set. When i saw the set above, and the price, i just could not resist buying it.
It is made out of a, what feels like suede, material and it has a lovely silhouette to match it. Jogging pants can easily become too loose or a bit too long but these are really flattering.

I bought them in a lovely camel colour, but you can also get them in a dusty rose, or a classy black. The suit is perfect for a cozy day at home, or a long day at school.

With that said, i will go back to cleaning the apartment.. It needs it..! haha!

Have a lovely Sunday <3

Love A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

the long dress...