Embroidery from head to toe...

Ruffle knit…

dsc_0090

 

 

dsc_0016

 

 

dsc_0059

 

 

dsc_0044

 

 

dsc_0073

 

 

dsc_0989

 

 

dsc_0082

 

 

dsc_1008

Nu har jeg set på så mange fine strik trøjer med frynser på, men har sagt til mig selv jeg ikke behøver dem da jeg har en skuffe fuld af striktrøjer. Så begik jeg den fejl, at jeg valgte at rydde ud i mit tøj og bum.. Så var der jo lige pludselig plads til én ekstra. Ups… haha!
Jeg fandt strikken ovenover i H&M da jeg forleden dag var ude og snuse rundt i butikkerne med en sød veninde. Den er perfekt oversize og så har den en lækker ‘camel’ farve.

Nu er det også den sidste strik jeg køber i lang tid! (Håber jeg……….) 😉

Knus A


I have looked at many pretty knits with ruffles on it, but have always told myself that i did not need one since i have drawer filled with knits.. And then i made the mistake of clearing my closet out and bam.. I now had space for one extra knit. Oops…. Hahah!

I found the knit that i am wearing above in H&M when i was out shopping with a friend of mine. It is perfectly oversized and has a lovely camel colour.

Not this is the LAST one i buy in a long time. (I hope…..) 😉

Love A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Embroidery from head to toe...