Pretty phone covers….

cover

Min gamle Iphone hang virkelig i en tynd tråd. Ikke at jeg har tabt den eller noget, men batteriet var helt dødt. Fem minutter efter at jeg havde opladt min telefon, var det fladt igen.. Det var slet ikke praktisk så nu har jeg fået en ny. Det betød self også et ny iphone cover.
Jeg fandt ovenstående covers til sølle 10kr på Ebay så jeg tænkte at jeg liige ville dele dem med jer i tilfælde af at i også ledte efter et. Der er et hav af søde designs, næsten så mange at jeg havde svært ved at beslutte mig. Men nu blev det de to ovenover! haha

Nu vil jeg gå en tur med mutti og nyde det gode vejr!

Knus A


My old Iphone was hanging by a thread. Not that i had dropped it or anything else like that, but the battery was completely dead. Five minutes after i had charged it, it would die again… So i had to buy a new one, which meant that i also had to get a new cover for it.

I found the covers above for 1$ on Ebay, so i thought i would share with you just in case you were looking after one too. There are many pretty designs, almost too many! haha

The weather today is lovely here in Denmark (finally) so i will now go on a short walk with my Mum!

Have a good one!

Love A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

something sentimental...