ARCHIVE...

Sundazzzeeee…

roomposters

Glædelig søndag allesammen. Jeg håber i bruger jeres på at slappe af før hverdagen endnu engang begynder. Min søndag har været meget stille. Jeg har brugt dagen på at gå og rydde op, lege lidt med noget grafisk design og spist noget kage. Det er skønt!
Vi har allesammen brug for at trække stikket ud engang imellem og i dag var min dag. Jeg vil nu bruge resten af dagen på måske at male mit soveværelse. Det lyder måske som meget arbejde for nogen men for mig er det det samme som at slappe af haha!  Jeg har købt en lækker ‘dusty rose’ farve som skal på endevæggen, og det kan kun gå for langsomt!! 😉

Kan i have det skønt!

Knus A


Happy Sunday everybody. I hope that you are spending yours on relaxing before the new week kicks off. My sunday has been very slow. I have spent the day on cleaning, doing some graphics design and eaten a cake. I love it!

We alle need days to unplug and just do nothing. Today was my day. I will now spend the rest of the day on maybe painting my room. For some people it might sound like a lot of work but for it is relaxing haha! I have bought a dusty rose colour to put on one of the walls and i just can’t wait!!

I hope you all have a lovely sunday!

Love A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ARCHIVE...