Long sleeved velvet dress and white ruffles...

GINGHAM…

outfits-inspo

Top HERE  Skirt HERE Sandals HERE

Mange associere nok tern med picnic tæppet, men de er meget mere end bare et tæppe (de har også en sjæl haha )!

De store bloggere og modehuse har introduceret tern tilbage på podiet og jeg elsker dem altså! De har lidt en 70’er tone over sig – jeg tænker store solbriller der dækker halvdelen af ens ansigt, plateau sko og en kæmpe knold!

Ovenover har jeg sammensat et outfit som jeg selv gerne ville eje. Som i kan se har jeg parret toppen som består af nogle mindre tern med nederdelen der består af nogle lidt større tegn bare for at bryde det monotone.

Hvad synes i om dem?

Knus A


A lot of people probably associate gingham with picnic cloths but i think they are a lot more than just a table cloth (they have souls haha!).

Some of the big bloggers and fashion houses have introduced gingham back to the runways and i love them! They come with a cool 70’s vibe – i am thinking big sunglasses that cover half of your face, platform shoes and a huge bun on top of your head!

I have put an outfit together above which i absolutely would not mind wearing. As you can see, it consists of a top which has a smaller print than the skirt. This breaks the outfit up a bit, and i personally think that it makes it more interesting to look at.

What do you think about gingham?

Love A   

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Long sleeved velvet dress and white ruffles...