Perfect mini bag…

dsc_0153

 

 

dsc_0144

 

 

dsc_0089

 

 

dsc_0131

 

 

dsc_0096

 

 

dsc_0160

 

 

dsc_0119

Klokken er 23:11 og jeg er lige kommet hjem fra skole.. Det er sjældent at jeg glemmer at lægge et blog opslag op til tiden, men det sker altså et par gange om året… Når eksamensperioderne er i gang.. I dag var sådan en dag… haha!
Bedre sent end aldrig!

Dagens opslag er egentlig meget enkelt. Den handler om min nye taske fra MANGO som jeg er forelsket i. Jeg elsker pang-farven og så er små skuldertasker også bare ‘in’ denne tid på året. De er super nemme bare at smide sit kort, nøgler og mobil ned i og så er det bare afsted på eventyr haha.

Tasken minder lidt om noget Gucci og Chloé minus prisen self 😉 Lige som jeg kan lide det!

Godnat venner <3

Knus A


The time is now 23:11 and i have just now come home from school… It happens on rare occasions that i dont post by blog post on time.. It usually happens a few times a year during my exam periods… Today was such a day… Haha!

Better late than never!

Today’s post is really very simple. It is about my new bag from MANGO that i am in love with. I love the pop of colour that it brings to an outfit, and the size of it (small shoulder bags are btw. very ‘in’ this year). It is super easy to just throw your card, keys and cellphone in it and run out the door for an adventure haha.

The bag is in some way similar to Gucci and Chloé, minus the price of it off course 😉 Just how i like it!

Good night friends <3

 

Love A

2 kommentarer

COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The new trench...