My ‘just orderd’…

hogm

1 HERE   2 HERE     3 HERE    4 HERE

Jeg skal snart på et mini eventyr med min gode veninde Stine. I forberedelserne til mit lille eventyr går jeg lidt og klikker ting hjem i smug som skal med på turen.
Alle hjemmesider har pt. nogle ret fede udsalg kørende så jeg tænkte at jeg ville dele med jer just in case. Er man ikke til tingene som jeg har valgt ovenover, synes jeg at det er en god idé at browse hjemmesiderne igennem. Man skulle jo nødig gå glip af et godt tilbud (gud forbyde det) 😉

Jeg har brugt min søndag i skole, og er først lige på vej hjem. Jeg tænker der bliver til noget hygge i sengen med en god film på denne grå søndag.

Kan i have det herligt!

Knus A


I am soon going on a little adventure with my good friend Stine. I am doing a little shopping of things that i am bringing with me on the adventure.

The websites i have used, are all having some pretty awesome sales right now, so i thought i would share the items with you just in case.
Are you not really feeling the items i have bought above, it will still be a good idea to browse the website. I mean, you wouldn’t want to miss a good bargain (god forbid) 😉

I have spent my Sunday in school, and am just getting around to packing my stuff to go home.
The weather is pretty gloomy and rainy today so i think it is going to be a snuggly movie night today.

You have a lovely day!

Love A

2 kommentarer

COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

POLKA DOTS...