Slipper galore...

When i relax i…

ikke-angivet-2

Jeg sidder lige pt. med eksaminer op til halsen. På tirsdag bliver jeg færdig med min bachelor uddannelse så de skal lige have et sidste los i ***** før jeg kan slappe helt af.
Når jeg endelig har lidt tid til mig selv elsker jeg at sidde og rode rundt med noget grafisk design. Ovenover er to plakater jeg havde lavet til en veninde. Men vi besluttede os for at ændre både design og farver så det passede bedre ind i hendes værelse så nu kommer de op at hænge hjemme hos mig haha! 


Hvordan slapper i af?

Knus A


I knee deep in exams at the moment, as i am preparing to finish my bachelor’s degree here on Tuesday. So i am using the last bit of energy that i have on knocking the last exam out of the PARK, before i can fully relax.

When i eventually do have some time for myself, i like to fiddle around with some graphic design.

Above are two posters that i had initially made for my friend but we decided to change almost everything so now they are going up in my own room haha!

How do you relax?

Love A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Slipper galore...