When i relax i...

Advice please…

dsc_0488-1

Så fik jeg endelig sommerferie, og har hermed afsluttet min bachelor – jeg kan nu kalde mig for en computer ingeniør! Det er lidt vildt! haha

På onsdag rejser jeg til Thailand med min gode veninde Stine. Det er en 10-dags tøse-tur som vi har snakket om i mange år, og som endelig er ved at blive til virkelighed! Jeg glæder mig som et lille barn at opleve landet, shoppe, spise god mad og bare i det hele taget at slappe af. Under turen vil jeg prøve at holde jer så opdateret som muligt. Det kan være der kommer lidt flere blogopslag end de sædvanelige 3 gang om ugen. Jeg vil i hvert fald prøve haha!

Hvor skal man spise, hvad skal vi se og hvor skal vi shoppe?

Gode råd bliver taget imod med kyshånd <3

Knus A


My summer vacation is finally here, which means that i have officially graduated and can call myself a computer engineer. How crazy is that! haha

I am going to Thailand this wednesday with my good friend Stine. It is a 10-days trip, that we have been talking about for years, and it is just now becoming a reality. I can’t wait to experience the country, shop, eat good food, and just relax.

I will try to keep the blog updated during the trip, and i might even try to post one or two extra posts than my regular three-times a week. I will TRY! haha

Where do we eat, what do we experience and where do we shop? I would looove some advice from you <3

Love A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

When i relax i...