Thailand Day One...

Thailand Day TWO…

Så blev det dag to her i Thailand.
Mig og Stine havde aftalt hjemmefra at det egentlig kunne være ret spændende at booke en tur med en guide som kunne give os noget indsigt i den lokale kultur og historien knyttet til den. Så det var præcis det vi gjorde.

Vi gjorde brug af en hjemmeside kaldet ‘with locals’ som, som navnet hentyder til, tilbyder oplevelser hvor man kommer helt tæt på de lokale.

I denne omgang bookede vi en tur til Ayutthaya som i gamle dage var Bangkoks hovedstad. Byen er fyldt med ruiner fra gamle templer som er super smukke at gå rundt i. Udover det inkluderede turen også en privat båd tur og en smag på de lokale goder. Selvom der gik lidt historietime i den fra vores guides side af så var den overordnet oplevelse god!

Skøn dag til jer!

Knus A


And then it was day 2 here in Thailand.
Me and Stine had from home decided that it would be fun to book a trip with a guide that could give us an insight in the local culture and history. So that is what we did!

We used a website called ‘with locals’ which, as the name implies, offer experiences that allow tourists to get close to the locals.

We decided to book a trip to Ayutthaya which in the old days was the capital of the country. The city is filled with remains of what once was the most ekstravagant temples. Beside the temple tours, the trip also included a private boat trip and a taste of the local cuisine. All though there were a lot of history coming from the guide, the overall experience was great!

Have a lovely one!

Love A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Thailand Day One...