THAILAND DAY THREE...

Thailand day FOUR…

Denne dag blev brugt på at gå rundt i de smukke smukke thailandske templer. Vi besøgte Grand Palace og Wat Arun, som begge tager pusten fra én idet de er SÅ smukke og overvældende. Templerne er spækket med guld, marmor og spejle så når solen ramme så skinner det overalt og ens blik flakker rundt. SÅ SMUKT!

Det var nok den varmeste og mest fugtige dag her, vi var badet i sved, men skulle af respekt dække os til. Det eneste jeg havde med som kunne dække mine skuldre var en strik trøje – så den hoppede jeg da bare lige i, i 35 graders varme haha 😉

I dag er vores sidste dag her, så den bruger vi på lige at få shoppet de sidste ting ind, og ellers bare slappe af før vi hopper på et fly i morgen. 

Jeg håber i har nydt videoerne <3

Knus A


Today was spent on roaming around the beautiful temples of Bangkok.

We visited Grand Palace and Wat Arun. Two breathtaking temples that immediately stuns you with temples that are bathing in gold, marble and mirrors. As the sun hits the surface of the temples, everything shines up and it is hard to focus your eye. BEAUTIFUL i tell you!

It was probably the hottest and most humid day yet, which also meant that we were bathing in sweat!
To show our respect to the temples it is important that you are covered – here mainly your shoulders and your legs down to your knees. The only thing i had to cover myself up with was a knit, so i threw that on in 35 degrees haha 😉

Today is our last day here, so we are spending it on shopping the last bits and pieces and relaxing before we got on a flight tomorrow.

I hope you have enjoyed the videos <3

Love A

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THAILAND DAY THREE...