POLKA…

dsc_1550

 

 

dsc_1554

 

 

dsc_1522

 

 

dsc_1540

 

 

dsc_1536

Jeg ved simpelthen ikke hvad det er med de der polka prikker, men de har fået en helt speciel plads i mit lille hjerte. Jeg er helt TOSSET med dem, og alt hvad jeg ser der har det mindste polka prikkede mønster på bliver jeg NØDT til at eje. Den er helt gal folkens! Nogen kan lide katte, andre kan lide polka haha 😉

Ovenover er jeg hoppet i polka prikker fra top til tå! Min søster synes lidt det lignede nattøj… haha
Jeg er altså fan! Bukserne er fra GinaTricot, og skjorten fra ASOS. Min elskede loafers med det smukke broderi er fra EGO.

Kan i have en skønskøn SKØN dag!

Knus A


I am not sure of what it is with the polka dots, but they have managed to get a very special place in my little heart. I am CRAZY about them, and everytime i see something that has the least amount of polka dots on i HAVE to have. It is going out of hands folks! Some like cats and others like polka haha 😉

I have jumped into an outfit with polka dots from top to toe! My sister thought i looked like pyjamas… haha I am a fan!
The trousers are from GinaTricot and the shirt from ASOS. My beloved embroidered mules are from EGO.

Have a WONDERFUL day!

Love A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Edgy Gingham...