ARCHIVE…

archive

Så er denne måned ovre. Sidste måned blev det kun til 3 outfits, hvilket btw. er det mindste antal outfit opslag jeg nogensinde har postet i mine to år af blogging.  Men denne måned har jeg gjort mit bedste for at lave så mange som muligt!

Det blev så til hele syv outfit-opslag hvilket jeg er meget stolt af! Hver måned vælge jeg en favorit men denne måned synes jeg er svær… Måske nummer 2.. men så er de andre jo også pæneeeee! haha

Har i en favorit?

Knus A


This month is now over. Last month i managed to create three outfit posts, which btw. is the least i have ever made in my almost three years of blogging. So i did my absolute best to create loads this month. I managed to do seven which i am very proud of!

Each month i choose my favourite out of the bunch, but i am finding this month hard.. Maybe number two.. But then the other ones are also so prettyyyyyy! haha!

Do you have a favourite?

Love A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Florals...