Retro edge…

inspo

Trousers HERE  Sweater HERE   Shoes HERE  Belt HERE       

Til de af jer der ikke følger mig på Instagram så er jeg lige kommet hjem fra en måneds rejse til Pakistan, hvilket også er grunden til at der ikke kom et opslag op i søndags. Jeg lover at lave et opslag om turen og grunden bag, men hvis i vil have et hurtigt indblik i den så tag et gik på min Insta her.

Dagens opslag er et inspo opslag. Det er en blanding af trends som har været oppe og vende det sidste års tid. Jeg har rystet godteposen af trends og valgt mine personlige favoritter.
Ovenover er et outfit jeg er helt vild med, og som jeg sagtens kunne se mig selv i til et lidt finere event.

Kan i have en SKØN tirsdag!

Knus A


To those of you who don’t follow me on Instagram, the main reason behind me not posting a blog post last Sunday is the fact that i just came home from Pakistan where i was the past month.

I promise to make a more in depth post about the reason behind the trip, but if you want a quick update do check my Insta profile here.

Todays post is an inspo post. It is a good mix of recent trends that have been floating around for the past year. I shook the bag of trends and picked my personal favourites above.

Have a good one!

Love A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The asymmetric hem...