ARCHIVE…

archive

1: HERE   2: HERE   3: HERE   4: HERE   5: HERE   6: HERE   7: HERE

BAM! Og denne måned er VÆK!  Hvilket i mit tilfælde også betyder at min sommerferie har vinket farvel (SÅ SØRGELIGT!!).
Skolen starter op igen i morgen, og det bliver min første dag som en kandidat studerende. Det er mærkeligt at tænke på at jeg er blevet så voksen! Kandidat?! Puha kan vi lige sætte tempoet lidt ned tak!  Jeg troede altså at det tog længere tid at blive voksen haha! Er jeg den eneste der er lidt skræmt ved tanken?

Nå, nok om mine komplekser og tilbage til opslaget! Ovenover er, som sædvanlig, det månedlige overblik over mine outfits fra august måned.
Har i en favorit? <3

Knus A


Bam! And this month is GONE, which also means that my summer holiday is gone as well (SO SAD!!). My first day of school is tomorrow where i will be starting my two year journey to a master’s degree. It is surreal to think about the fact that i am so grown! Masters?! Phew, can we just slow down a bit!  I thought getting older took a lot longer than it really does haha! Am i the only one who is a bit scared by the thought?

Oh well, enough about my comlex and back to today’s post. Above is, as usual, an overview of my outfits from the month of August.

Do you have a favourite?

Love A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

bold flowers and stripes...