ARCHIVE...

Double Wrap Belt…

dsc_1543

 

 

dsc_1534

 

 

dsc_1567

 

 

dsc_1536

 

 

dsc_1571

Nogen gange har de simple (sørgelige) bluser eller blazere bare brug for lidt pizazz – hvad er bedre end et næsten to meter langt bælte spækket med nitter? haha!

Det er et one size fits all bælte med uendelige muligheder! Man kan have det på som jeg har over en blazer, med en printet kjole, en simpel t-shirt og jeg kunne blive ved.

Med det skal jeg lige huske at sige at bæltet ikke kan redde ens røv (bogstavelig talt det holder ikke bukserne oppe) men det er mere et ‘jeg-skal-ud-i-byen-jeg-har-ikke-en-talje-hjælp-mig’ bælte.

SÅ er i på udkig efter sådan ét så kan i finde det lige her! haha

Knus A


The simple, sometimes very sad, blouses and blazers just need some extra pizazz – what is better than a two meter long belt COVERED in studs? haha! 

It is a one size fits all belt with endless opportunities.
You can wear it on top of a blazer like i am, with a printed dress, with a simple tee and i could go on.

With that said, it is important to mention that this belt is not there to save your ass (literally it won’t hold your pants), but it is rather a ‘i-am-going-to-town-i-don’t-have-a-waist-please-help-me’ belt.

SO are you looking for one, fear no more, just click the link right here! haha

Love A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ARCHIVE...