ARCHIVE...

Kitten heel…

dsc_1975Find something similar  HERE <3 

Okaaaay er i lige så klumset som jeg, men elsker stiletter så se bare her… Hvor søde er de her sorte perler ikke lige fra Zara. Jeg har længe holdt begge øjne åben for en ‘kitten heel’, som det jo hedder, der ikke var rund i udskæringen. Og BAM! Her er de så! Jeg har linket nogle fra mango som minder meget om dem, da jeg ikke kunne finde dem på Zara’s hjemmeside.

Er  man på udkig efter noget der er lidt vildere så check lige dem her ud. SÅ.SØDE.

Jeg glæder mig til at style mine med nogle skinny jeans og en tyk strik!

Knus A


Are you just as clumsy as i am, but love a pair of stilettos then just keep look no further… How cute are these black gems from Zara. I have for a long time kept my eyes open for a pair of kitten heels, as they are called, that had a pointy cut. And BAM! Here they are! I have linked pair from MANGO that looks just like them, since is was not able to find them on Zara’s website anymore.

Are you, on the other hand, looking for something a bit more crazy then check these babies out here. SO.CUTE.

I can’t wait to style mine with a pair of skinny jeans and a chunky knit!

Love A

2 kommentarer

COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ARCHIVE...