feather-tastic...

Write my blogpost…

dsc_0401

 

 

dsc_0367

 

 

dsc_0406

 

 

dsc_0377

 

 

dsc_0407

 

 

dsc_0380

 

 

dsc_0411

Jeg har skudt en ny serie igang, hvor jeg vil bede mine venner, familie og måske en af jer – hvis I lyster – om at skrive mit blogopslag for mig. Jeg giver dem billederne uden at fortælle dem hvad mine intentioner med opslaget er, og så er det ellers op til dem at skrive.

I første omgang er det min storesøster, der har været igang på tasterne. Læs videre for at se hvordan det er gået!

A – Out!

Det kolde vejr har indtaget Danmark, og alt jeg egentlig har lyst til er at blive bag lukkede døre i min allerblødeste sweater. Dog er det ikke muligt i vores travle hverdag, og ovenfor har jeg givet et eksempel på hvordan man stadig kan iføre sig en dejlig sweater og se præsentabel ud.

På billederne har jeg stylet sweateren med min lædernederdel og nogle høje hæle, som både kan bruges på arbejdet og til en aften i byen. Dog er outfittet alsidigt, og kan med et par fede sneakers også sagtens bruges på studiet og til andre praktiske gøremål.


I have launched a new series, where i will be asking my friends, family and maybe even one of you guys, to write my blogpost for me. I will be providing the pictures and without any further instructions of my intentions with the post, they will have to write what they think it’s about.

This time, I asked my older sister to have a go at it. Scroll down to see how she did 😉   

A-Out.

The cold weather has slowly taken over Denmark and all I really want to do, is to stay behind closed doors in my cosiest sweater. However, this is not possible with a busy life and in the pictures above, I have therefore given an example on how you can still put on your lovely sweater and look presentable at the same time.

On the pictures, I have styled the sweater with my leather skirt and some heels, which can be worn to the office as well as for a night out. However, the outfit is versatile and can even be worn to uni and for other errands.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

feather-tastic...