My style evolution…

blog-nr-2-full-body-kopi

My first outfit-post on humbleA (almost 2,5 years ago!!!)

dsc_0094

dsc_0309

dsc_0174

Work that triangled hair GIRL! YAS!

dsc_0491

Right about here i realized having a theme to my pictures might be a good idea…

dsc_1740

dsc_0973

dsc_0489

Okaaay A! I see you! Slowly getting to where i am today…

dsc_0044

dsc_0224

dsc_0529

 dsc_0038

Ooooog vi er tilbage til nutid! Jeg er ikke sikker på om min stil har ændret sig drastisk siden jeg først startede bloggen. Måske en lille bitte smule. Hvad synes i? Har i fulgt med siden min glamourøse trekantet frisure tid?

Jeg kan måske sammensætte en ‘style evolution’ fra før min blogger tid… Meget har ændret sig siden da.. Jeg har haft et par akavet perioder haha!

Hvilket akavet perioder har i været igennem.

Knus A


Aaaand we are here! I don’t know if my style has changed drastically in the years that i have been blogging. Maybe just a tiny bit. What do you think? Have any of you followed me since my triangled-hair days?

Maybe next time i can do a style evolution before  blogging.. A lot has changed since then… I have been through some real awkward stages haha!

What awkward style phases have you been through?

Love A

2 kommentarer

 • Din stil er så fantastisk cool og sofistikeret på samme tid. Jeg er vild med den og synes dine outfit-billeder er spot on.Man kan godt se en udvikling, og at du er blevet mere øvet i det, men jeg synes nu også dine start-billeder er cool. Og så er du jo vanvittigt smuk. Keep up the good work! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Humble A

   Det er godt nok den sødeste kommentar jeg har fået i lang tid. Tusind mange gange tak søde Louise. Det varmer <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Where two trends meet...