Autumn wardrobe necessities…

Happy Halloween…

dsc_0088

 

 

dsc_0060

 

 

dsc_0139

 

 

dsc_0114

 

 

dsc_0077

 

 

dsc_0148

 

 

dsc_0098

Var der nogen der sagde halloween? en chance for at klæde sig ud? Jeg er PÅ!

Jeg elsker at gå op i de forskellige højtider, ikke fordi de nødvendigvis er en del af min tro, men fordi jeg synes de er så hyggelige.

Selvom halloween ikke er helt så stor i Danmark (endnu), så tænkte jeg at der måske alligevel var nogen af jer der skulle til fest eller ud og rasle med nogle små. Ovenover er et kostume som vi allesammen har hængende i skabet – nogle sorte bukser, en blazer, en hat og den største i ejer. Når det kommer til makeuppen er jeg i virkeligheden bare gået amok med en gammel eyeliner (stilen hedder vist pop-art). Det er ikke perfekt, men det fungerer! 

Klæder i jer ud til halloween? Hvad skal i være?

Knus A


Did somebody say halloween? a chance to dress-up? I am ON IT! 

I love to celebrate the different holiday that come throughout the year, not because it is a part of my faith, but because they are so fun to do.  

Even Though halloween isn’t very big en Denmark (yet), i thought that there may be some danes out there that were going to a party, and i know for a fact that some of you guys live in countries where halloween is a THING! SO JEALOUS!
Above is a costume that everybody have hanging in their closets – a blazer, some black pants/trousers, a hat and the biggest necklace that you own.  Now the makeup is really just me going ham on my face with an old eyeliner haha (i think the style is called pop-art). It is not perfect, but it works! 

Are you dressing up for halloween? What is your costume?

Love A

2 kommentarer

COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Autumn wardrobe necessities…