Winter Coats…

inspo

1: HERE   2: HERE   3: HERE

Det er så småt begyndt at blive koldere, hvilket også betyder at jeg skal kigge efter en ny vinterjakke. De af jer som har fulgt med i noget tid, ved også at jeg købte denne her vinterjakke fra ZARA sidste år. Selvom jakken er meget fin, så vil jeg nok erkende at det er mere en overgangsjakke end en vinterjakker – ergo er den simpelthen ikke varm nok.. ØV!

Så jeg er på jagt igen i år haha!
Denne gang tænker jeg at jeg skal ud i en lækker frakke, da jeg før har været ret glad for dem. Ovenover er nogle jeg har kigget lidt på.

Jeg ville elske at se hvilke jakker i går og overvejer hvis i sidder i samme båd som mig. Så efterlad endelig en kommentar med et link <3

Knus A


It is slowly starting to get cold, which also means that i now need to look for a new winter jacket. Those of you who have been following the blog for some time, also know that i bought this one from ZARA last year. Even though the jacket is lovely, it just isn’t warm enough. It is unfortunately more a transition jacket then it is a winter jacket – It is just not warm enough! I am so SAD!

So i am on the hunt for a new jacket again this year. This time around i really want a coat. Above are three that i have been looking.

I would love to see what jackets/coats you guys are looking at (if you are looking). So please do leave a comment below and let ya’ sister know! <3 haha

Love A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cozy in green...