Write my blogpost...

corduroy shirt…

dsc_0407

 

 

dsc_0423

 

 

dsc_0403

 

 

dsc_0418

 

dsc_0442

Fløjl… Ret u-sexet hvis du spørger mig haha. Jeg forbinder det lidt med en gammel folkeskolelærer, som har haft dem siden sine unge dage. Det er et robust, tykt stof som er perfekt til skovmanden eller skolepigen/drengen. Det er i hvert fald ikke tit man ser det i nattelivet haha!

Men, det er tilbage på en meget hipster agtig måde. Man ser det nu i jakkesæt, skjorter og trompetbukser som alle kommer i de fineste mørkerøde og gule nuancer. Outfittet bliver parret med maskuline accessories som kæder om halsen, sneakers og hatte.

Jeg fik fingerne i min skjorte fra ASOS her. Det er oprindeligt en mandeskjorte.. Hvilket er fuldstændig ligemeget i mine øjne. Er der noget jeg kan lide fra mandeafdelingen så køber jeg det altså. Det er ligesom farven lyserød. Hvorfor er det kun til piger?

Hvordan har i det med fløjls-trenden? Er i fan?

Knus A


Corduroy… A pretty unsexy trend if you ask me haha. When i think corduroy i think of a old teacher who has owned them since his young days. It is quite a ‘solid’, thick fabric which is perfect for somebody working in the woods, or a school girl/boy. One thing i sure.. You don’t see it in the nightlife haha!

But it is back, in a very hipster way. You now see it in suits, shirts and flared pants, in cool burgundy, and yellow tones. The fabric is now being combined with masculine accessories such as chain necklaces, sneakers and hats.

I got my shirt from Asos here. It is originally a male shirt..  Which does not matter to me. If there is something i like in the men’s section i buy it. It’s like the colour pink. Why is it only for girls?

What do you think about the new trend? Are you a fan?

Love A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Write my blogpost...