Big knits…

dsc_0466

 

 

dsc_0454

 

 

dsc_0482

 

 

dsc_0476

 

 

dsc_0478

 

 

dsc_0459

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Oooog så blev det koldt! Jeg sorterede for nogle dage siden min garderobe hvor jeg fik pakket sommertøj og sko væk og slæbt de store tykke striktrøjer frem. YAAAAS!

Jeg tror jeg ejer flere striktrøjer end jeg ejer normale bluser.. Det er i hvert fald tæt på. Jeg synes bare de er så lette at have at gøre med. Og så hjælper det heller ikke på mit problem at de er så varme og bløde.  HELT ÆRLIGT… Det kan jeg altså ikke modstå…

Ovenover er en gammel favorit fra Zara som er nem at smide på når man ikke rigtig gider det der med at vælge det helt rigtige outfit. Her er tre af mine nye favoritter 1,  2,  3.

Er i lige så vild med strik som mig?

Knus A


Aaaaand then it got cold. I organized my closet the other day, where i got to pack my summer clothes away and bring the big chunky knits back. YAAAAS!

I think i might own more knits than i own normal blouses… Or it is prettyyy close to being so.

I am not sure what it is with knits, but i find them so easy to throw on. And i mean it also doesn’t help my problem that they are so soft and warm to wear. I mean COME ON.. I can’t resist that…

Above is an old favourite from Zara, which is so easy to just throw on, on days where you don’t want to look for the ‘perfect’ outfit. Here are three new favourites of mine 1,  2,  3.

Are you as crazy about knits as i am?

Love A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

corduroy shirt...