My black friday picks...

ARCHIVE…

archive

1: HERE  2: HERE  3: HERE  4: HERE

Lad os bare snakke om elefanten i rummet… Der kom ikke noget blogopslag op i tirsdags.. Lang historie kort, så bider skolen mig virkelig meget i r**** lige pt. Jeg bruger ALT for mange timer på campus og kom derfor til at glemme at lægge noget op.. UNDSKYLD!

Følg mig endelig på Instagram HER eller min Facebook gruppe HER hvor jeg opdatere hvis sådan noget skulle ske.

Ooog så tilbage til dagens opslag.

Fire outfit opslag blev det til i skønne november måned. Jeg er glad! Min personlige favorit er nok nummer 3. Jeg har levet i min bakerboy hat lige siden jeg har fået den. Den er rigtig god til dårlig hår-dage eller når man har hår der trænger til at blive vasket, men man skal liiiige noget først… 😉

Hvilken én er jeres favorit?

Knus A


 Let’s just address the elephant in the room… There was no blogpost last tuesday.. Long story short – school is really stressful at the moment. I use WAAAY to many hours on campus and therefore forgot to post something… SORRY!
Please do follow me on Instagram HERE or Facebook HERE, to be updated when stuff like this occasionally happen.

Aaand back to the post!
I managed to do four outfits in the lovely month of November. I am quite chuffed about that.

My personal favourite this month has got to be number 3. I have lived in the baker boy hat  ever since i first got it. I has saved my life whenever i have had a bad hair day or had hair that needed to be washed… 😉

Which one is your favourite?

Love A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My black friday picks...